Овде ќе ги најдете сите информации што ви се потребни за да работите со страницата Aktiv.mk. Дколку имате додатни прашања користете ја формата што е во долниот дел.

Пријавувањето е бесплатно. Граѓанските организации кои работат во областа на човекови права и медиумите треба да се пријават на страницата на е-поштата Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и да пополнат формулар со информации за работењето.

Истражувања и публикации

Правила и закони

logo4

Актив.мк е Интернет платформа посветена на зајакнување на соработката меѓу граѓанските организации од областа на човековите права и медиумите, со цел да се олесни меѓусебната размена на информации меѓу двата сектора и да се придонесе кон унапредување на човековите права и слободата на изразување.

 

Повеќе

© 2018 Aktiv.mk. All Rights Reserved.