Граѓански вести

ВИДЕО: Дубиоза колектив со поддршка и концерт за студентите

Популарниот балкански бенд „Дубиоза колектив“, во знак на поддршка на студентите во Македонија, одржа концерт на платото пред УКИМ.
На видеото во продолжение може да видите дел од атмосферата за време на настапот на гостите од Сараево.

Проектот „Попреченоста е прашање на перцепција“, го спроведуваат Институтот за медиуми и различности од Лондон, Македонскиот институт за медиуми и Националниот совет на инвалидските организации на Македонија.

Проектот е финансиран од Европската Унија, преку Европскиот инструментот за демократија и човекови права (ЕИДХР).

euflagEUsoTEBE2

 

 

 

Оваа веб-страница е изработена со поддршка од Европската Унија. Содржината на оваа веб-страница е одговорност единствено на Институтот за медиуми и различности од Лондон и на никаков начин не ги одразува гледиштата на Европската Унија.

© 2018 Aktiv.mk. All Rights Reserved.