Нема артикли во таа категорија. Ако е дозволено прикажување на подкатегории, тие можеби содржат артикли.

Истражувања и публикации

Правила и закони

logo4

Актив.мк е Интернет платформа посветена на зајакнување на соработката меѓу граѓанските организации од областа на човековите права и медиумите, со цел да се олесни меѓусебната размена на информации меѓу двата сектора и да се придонесе кон унапредување на човековите права и слободата на изразување.

 

Повеќе